ArrangementerRegelaften Virksund Sejlklub 2019

2. april 20190

Virksund Sejlklub inviterer til regelaften med Jan Stage for Limfjordskredsens medlemsklubber kl. 19.00. den 24. april 2019.

Jan vil med udgangspunkt i hans egne erfaringer gennemgå udvalgte dele af kapsejladsreglerne 2017-2020 samt besvare spørgsmål til reglerne.

Jan er en kolossal kapacitet i formidlingen af kapsejladsregler. I får en unik mulighed for at komme lidt tættere på forståelsen af de til tider fortolkningsmæssigt komplicerede regler.

Kaffe, kage og drikkevarer kan købes i Virksund til rimelige priser.

Af hensyn til forplejning vil vi gerne vide, hvor mange der ønsker at deltage fra hver enkelt klub. I bedes sende en mail til adressen: hindbaervej7@live.dk eller sende en SMS til 42 29 16 49 med antal deltagere.

Arrangementet finder sted i Virksund Havn og Sejlklub, Strandkrogen 10, 7840 Højslev.

Med venlig hilsen Regeludvalget, Virksund Sejlklub

Se hele indbydelsen her

Invitation til regelaften Virksund Sejlklub 2019.