ArrangementerForedrag -Torsdag den 14. november 2019 kl. 19.00 i Skive Sejlklubs lokaler

1. november 2019

Michael Holm kommer med sit foredrag, ” Se mulighederne, ikke begrænsningerne!”

Som medlem af Skive Sejlklub eller Skive Søsports Havn er du velkommen til at deltage.

Fam. Holm er en familie på 5 der i samarbejde med OceanVolt og Garcia har lavet en prototype Hybridbåd på baggrund af en Exploration 45. Familien startede turen i Cherbourg 1/7-19 og planen er at krydse Atlanten sammen med FTLF flotillen december i år. Pigeren tog hjem, start august, for at passe skole og arbejde. Michael og Andreas fortsætter og pigeren hopper på i ferier. Vi skal høre om turen indtil nu, samt hvordan en hybridbåd fungere i praksis samt udfordringerne ved selve bygningen af en Hybridbåd.

Kontakt Henrik Neve på telefon 24207341

VIL DU VÆRE EN DEL AF FÆLLESSKABET?