NyhederJulebanko – torsdag 13 December kl. 19.00 i klubhuset

20. september 20183

Sæt kryds den 13 December hvor alle medlemmer er inviteret til en gang julebanko.

Der vil komme både vores ungdomssejlere og de “ældre.
Der er masser af præmier og Søren Johnsen vil traditionen tro læse nummerene op.

Har nogle gode kontakter til sponsorer så venligst kontakt Ole Madsen 27790372

3 comments

 • Niels Sohn

  7. januar 2018 at 17:13

  kan det være rigtigt at der ikke er nogle klubaftner eller andet, udover Vetus og generalforsamlingen i marts, det er da ikke med til at styrke klublivet, der kunne da laves mange gode ting, gerne gældende for alle i havnen.

 • Jens Viborg

  31. januar 2018 at 20:09

  Hej
  I har arrangeret en klubaften i næste uge – nærmere bestemt den 5. februar, hvor I får firmaet Vetus på besøg. Jeg undrer mig over, at I ikke, inden I beslutter at afholde et sådant arrangement, tager med i betragtning, at der her i Skive er hele 2 forhandlere af Vetus produkter. Det kan være svært nok for både Klok og undertegnede at overleve i en mindre provinsby.
  Jeg tvivler på, at I får et fynsk firma til at køre til Skive for at servicere havnens både.

  Venlig hilsen

  Jens Viborg
  Skive Havns Båd- og Motorservice

 • Bjarne

  3. juni 2018 at 13:47

  Hej
  Det var en hyggelig weekend i de forskellige boder men også lidt hårdt fordi vi mangler nogle få hjælper en stor tak for de unge børn der gad at komme og give et nap uden jeg havde vi rigtig travlt så mange tak til jer allesammen tak til alle for en god weekend
  Mvh Bjarne og Lis

Comments are closed.

VIL DU VÆRE EN DEL AF FÆLLESSKABET?