Nyt fra Vinterliggepladsen

13. september 2020

Tiden nærmer sig hvor bådene kommer på land, det har længe været sejlklubbens ønske at bådene kom til at stå på skrå, da det er nemmere at køre dem på plads, og da både bliver større og større, så derfor har vi i samarbejde med Værftet, lavet en aftale om at flytte de få både der er på pladsen i øjeblikket.

Vi vil kontakte bådejerne så de kan komme og være med til dette.

Der er blevet klaget fra naboerne, til Skive Kommune over ting som foregår på pladsen, det har vi givet dem en forklaring på, men der ligger meget affald og flyder i græsser, så som gamle maler bøtter, træpinde, glas og plastik dunke. Så ryd op på pladsen vi sidder kun til leje.

Husk der skal være navn og telefonnr. på stativerne.

Hvis du allerede nu ved, at du ikke skal bruge dit stativ i vinter, vil vi gerne have det at vide nu på 40592378,        hvis stativet ikke bliver brugt vil vi opkræve leje for en plads.

Med venlig hilsen

Pladsmand

Niels J. Hedevang

VIL DU VÆRE EN DEL AF FÆLLESSKABET?

© Copyright Skive Sejlklub 2022