Nye Kapsejlladsregler 2021-2024

10. marts 2021

Så har Dansk Sejlunion netop udgivet tredje version af Kapsejladsreglerne 2021-2024 med både små og store justeringer. Det særligt spændende er, at du fremover finder kapsejladsreglerne, hvor du kan forvente dem, nemlig på nettet under www.kapsejladsregler.dk eller www.kapsejladsreglerne.dk. De er mobilvenlige, og så har de et par nyttige, små egenskaber indbygget. For det første kan du kopiere dybe links, hvis du har brug for det i andre dokumenter eller under diskussioner med dine sejlervenner. Samtidig kan de i Dansk Sejlunion rette i det løbende, hvis der kommer tilføjelser eller ændringer fra World Sailing. Derfor er det også den digitale udgave, der fremover vil være den mest korrekte.

VIL DU VÆRE EN DEL AF FÆLLESSKABET?

© Copyright Skive Sejlklub 2022